λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Ιστορίας και Αρχαιολογίας-Νομική 2-1
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΝΟΜΙΚΗ 2-1


   Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Νομικής στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό. Η ομάδα μας μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο διάστημα υπήρξε το λιγότερο προβλέψιμη, δεν προσπάθησε να δημιουργήσει ορθολογικά και γνώρισε την ήττα από έναν μέτριο αντίπαλο,που έβγαλε πάντως δυναμισμό και έδειξε μεγαλύτερη θέληση.
   Χαρακτηριστικό είναι ότι η Νομική στο πρώτο ημίωρο βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ,με το Ιστορικό Αρχαιολογικό να εκμεταλλεύεται καθοριστικά ατομικά λάθη της άμυνας της ομάδας μας. Η ομάδα μας δεν έδειξε ποτέ ιδιαίτερα πιεστική,κατάφερε ωστόσο με ένα απίστευτο γκολ του Κουμουνδούρου από το κέντρο του γηπέδου(που εκμεταλλεύτηκε τη φορά του ανέμου και τον κακό υπολογισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα) να μειώσει στο 52’ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η Νομική πάντως δεν εκμεταλλεύτηκε το momentum και συνέχισε να πουλάει εύκολα τη μπάλα στον άξονα. Μετά το 70’,η ομάδα μας έδειξε πιεστική, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές κυρίως από τα πλάγια, ωστόσο δεν είχε καλή τελική πάσα και σε κάποιες περιπτώσεις, ψύχραιμο τελείωμα.Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος διαχειρίστηκε το σκορ και τελικά καταφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη.
   Συμπερασματικά,η Νομική δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο,προβλημάτισε ιδιαίτερα δημιουργικά αλλά και η ανασταλτική της συμπεριφορά ήταν κάτω του μετρίου.Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας στις 18/11 κόντρα στη Δασολογία,με το σύνολό μας  να καλείται να βελτιωθεί άμεσα και να βρει λύσεις αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση.
ΝΟΜΙΚΗ:Βαρής,Κοκκίνης(Κούλελης),Παπαδόπουλος,Βλάγκας,Παπαδημητρίου,Ευαγγελίδης(Σούφλας),
Κουμουνδούρος,Σαμαράς,Αρμάος(Σιδηρόπουλος),Τσακαρδάνος(Στράκας),Μαυρομάτης.


Μ.Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: