λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ-ΝΟΜΙΚΗ 5-2

η φετινή πορεία της ομάδας μας σταμάτησε στα ημιτελικά,μετά την ήττα από τη Θεολογική με 5-2.η Νομική παρουσίασε έλλειψη συγκέντρωσης(σ.σ. δέχτηκε τρια γκολ από στημένη φάση)σε πολύ κρίσιμα διαστήματα του αγώνα,δυσκολεύτηκε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και γνώρισε την ήττα από έναν αντιπάλο ιδιαίτερα ποιοτικό μεσοεπιθετικά.ενδεικτικό της κακής προσέγγισης του παιχνιδιού από την ομάδα μας ήταν ότι στο 15' το σκορ ήταν ήδη 2-0.το γκολ του Κατσίμπα στο 18' δεν έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στη Νομική,η οποία φλυαρούσε μεσοεπιθετικά και παρουσίασε αμυντικά κενά,με λογικό επακόλουθο να δεχθεί ακόμη δύο τέρματα με το σκορ να κλείνει στο 4-1 για το πρώτο μέρος.στην επανάληψη η Νομική έκανε την ύστατη προσπάθεια.μείωσε σε 4-2 στο 50' με απευθείας φαουλ του Μαυρομάτη και άσκησε πίεση,κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ.δυστυχώς,λίγα λεπτά αργότερα το ματς κρίθηκε,με τη Θεολογική να σκοράρει και πέμπτο τέρμα.στο παιχνίδι απέμεινε αρκετή ώρα ωστόσο ήταν φανερό πως η ομάδα μας είχε στερέψει από ψυχικά αλλά και σωματικά αποθέματα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 5-2.
συμπερασματικά,ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας,η οποία όχι μόνο ξεπέρασε τον αρχικό της στόχο και τις εκτιμήσεις πολλών, αλλά έφτασε στην τετράδα 12 χρόνια μετά,αποτελούμενη μάλιστα από έναν κορμό δευτεροετών και πρωτοετών φοιτητών-κάτι που δημιουργεί εξαιρετικές προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.οφείλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας όλη τη χρονιά,αποτελώντας ένα πολύ μεγάλο στήριγμα για την ομάδα και να υποσχεθούμε πως τα καλύτερα έρχονται!

ΝΟΜΙΚΗ:Βαρής,Αρμάος(Παναγιώτου),Βλάγκας,Παπαδόπουλος,Παπαδημητρίου,Τζιόλης(Στράκας),Κουμουνδούρος,Κοτρώτσος,Τσακαρδάνος(Ψωμάς),Κατσίμπας(Κούλελης),Μαυρομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: