λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Σχόλιο Αριστερής Ενότητας Νομικής για τις απαράδεκτες δηλώσεις της ΑΦΠ


‘’Σχόλιο Αριστερής Ενότητας Νομικής για τις απαράδεκτες δηλώσεις της ΑΦΠ’’

Φαίνεται ότι η ΑΦΠ και η λογική έχουν πάρει διαζύγιο, έπειτα και από τις ακατανόητες και πρωτοφανείς καταγγελίες για την νόμιμη απόφαση της Γ.Σ. του ΣΦ Νομικής για κατάληψη της Σχολής. Μετά την λάσπη που εξαπέλυσε από το βήμα της Γ.Σ. εναντίον της Αριστερής Ενότητας για δήθεν συμμετοχή πρώην στελέχους μας στις επιτροπές δημιουργίας του προγράμματος σπουδών χωρίς να μπορεί προσκομίσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, προχωρά σε δεύτερη επίθεση κατονομάζοντας τόσο την ΑΡΕΝ όσο και το ΑΡΔΙΝ και τα ΕΑΑΚ ως ‘’παρατάξεις της ακροαριστερής αυθαιρεσίας’’.
Για τον τελευταίο αυτό χαρακτηρισμό τα πεπραγμένα της ΑΡΕΝ από την 8ετή πορεία μας στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Σχολή μας, οι αγώνες για την δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση, η σταθερή και συνεπής στάση μας ενάντια σε νεοφιλελεύθερες και μνημονιακές πολιτικές, η αταλάντευτη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των φοιτητών στην γνώση και την ακαδημαϊκή ελευθερία από τις γραμμές τις ριζοσπαστικής και προοδευτικής Αριστεράς αποδεικνύουν την πραγματικότητα και δίνουν απάντηση στους ακραίους και υβριστικούς για τα συνδικαλιστικά δεδομένα χαρακτηρισμούς.
Το ποιος προσπαθεί να πολώσει το κλίμα, το ποιος επιχειρεί να σηκώσει τους τόνους για μικροπολιτικά οφέλη είναι πλέον προφανές. Στην συκοφαντία και στην λάσπη θα συνεχίζουμε να απαντάμε με ουσιαστικά και λογικά επιχειρήματα, επιχειρήματα τα οποία αποδεικνύεται ότι στερείται η ‘’ανεξάρτητη’’ παράταξη.
Λαμβάνοντας ,τέλος, υπόψη το έργο των ατόμων της πρώην ΠΑΣΠ και νυν Α.Φ.Π παρατηρούμε πως η λέξη '' ανεξάρτητη '' ορθώς αναφέρεται, διότι όντως αποτελεί μια παράταξη ανεξάρτητη από την πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: