η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις και διανομή συγγραμμάτων

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015.

Η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι δικαιούστε να παραλάβετε συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία θα συμπεριλάβετε κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων σας και για τα οποία δεν έχετε λάβει στο παρελθόν σύγγραμμα. 

Συνεπώς, όποια συγγράμματα δηλώσετε τώρα στον ΕΥΔΟΞΟ, θα πρέπει στη συνέχεια να δηλώσετε και τα αντίστοιχα μαθήματα στη δήλωση μαθημάτων (η οποία θα γίνει αργότερα, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση). Διαφορετικά θα υποχρεωθείτε να επιστρέψετε τα συγγράμματα που πήρατε και πιθανότατα να υπάρχουν κι άλλες επιπτώσεις από τον ΕΥΔΟΞΟ.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: