λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Με στόχο να υποστηρίξει τους φοιτητές στην έναρξη του καινούργιου ακαδημαϊκού έτους το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.) διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Από το άγχος στην ηρεμία.  Τεχνικές πρόληψης και διαχείρισης του άγχους» που αποτελείται από δύο δίωρες συναντήσεις. Θα διεξαχθεί Τετάρτη 30/9 και Πέμπτη 1/10/2015 από 11πμ έως 13μμ στο αμφιθέατρο «Αχιλλέας Πανέτσος» της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. 
Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα υπάρξει έμφαση στην καλύτερη κατανόηση του άγχους και των συνθηκών στις οποίες εμφανίζεται και σε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας στην αντιμετώπιση του. 

Συγκεκριμένα θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνεται το άγχος μέσω του σώματος, των σκέψεων και των συμπεριφορών, τους παράγοντες που ενθαρρύνουν την παρουσία του άγχους και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να προλάβουμε την εμφάνιση του. Ακόμα, θα υπάρξει η δυνατότητα εξοικείωσης με πρακτικούς και αποτελεσματικούς  τρόπους  διαχείρισης του άγχους που χρησιμοποιούνται με ευκολία στην καθημερινότητά.

Εισηγήτρια:    Άλτα Πανέρα, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ.,  Α.Π.Θ.
Το εργαστήρι είναι δωρεάν και  απευθύνεται σε φοιτητές από όλες τις σχολές και όλα τα έτη σπουδών του Α. Π.Θ.     

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και γίνεται ηλεκτρονικά στο http://kesypsy.web.auth.gr/index.php/anakoinwseis/32-2015-09-09-11-10-28.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για όσους παρακολουθήσουν και τις δύο μέρες.
Πληροφορίες  στο ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. τηλ. 2310 992621

Δεν υπάρχουν σχόλια: