η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Νέο σεμινάριο στο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος Δίκαιο του Κτηματολογίου

ANAΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ (μετά το σεμινάριο της 27-28/4/2015) νέο σεμινάριο στο πλαίσιο διδασκαλίας του μαθήματος «Δίκαιο του Κτηματολογίου» (διδάσκοντες Γ. Καρύμπαλη-Τσίπτσιου και Γ. Διαμαντόπουλος)
18.05.2013  Ώρα 14:00 ακριβώς στις εγκαταστάσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε. (γυάλινο κτήριο ΧΑΝΘ, προσοχή είσοδος από την οδό Τσόπελα, πρώτη παράλληλος κάτω από την Τσιμισκή στο ύψος της ΧΑΝΘ)

Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε. και σεμινάριο για τη λειτουργία του οριστικού Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλονίκης (αρχικές εγγραφές, καταχωρήσεις μεταγενέστερων εγγραφών κ.λπ.) και στη συνέχεια ξενάγηση τις εγκαταστάσεις του Γραφείου Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (διαδικασία κτηματογράφησης, κατάθεση αιτήσεων για διόρθωση προδήλων σφαλμάτων κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: