η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Καταγγελία του Αριστερού Δικτύου Νεολαίας

Σήμερα μάθαμε ότι στο επαναληπτικό μάθημα του Διοικητικού Δικαίου η κ. Πρεβεδούρου είπε πως όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται για προφορική εξέταση τον ιούνιο, θα πρέπει να παρακολουθήσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τρεις εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα τολμώντας δε να το αιτιολογήσει λέγοντας ότι είναι κρίμα σε τέτοιες εκδηλώσεις να είναι άδεια τα έδρανα!

Εμείς νομίζουμε ότι ο φοιτητής μπορεί και πρέπει να αξιολογεί ο ίδιος τί αξίζει και τί όχι να παρακολουθεί, κι όχι να εκβιάζεται. Και πριν κάποιος εύλογα πει "ας μην πάνε προφορικά", ας ρωτήσει να μάθει τί ποσοστό φοιτητών περνάει το συγκεκριμένο μάθημα ιδίως όταν έχει συγκεκριμένους καθηγητές.

Καταγγέλλουμε ως εκ τούτου την παραπάνω συμπεριφορά που αγγίζει τα όρια της καθηγητικής αυθαιρεσίας.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι ύστερα από παράσταση διαμαρτυρίας μας στην τελευταία συνέλευση σχολής, ο κοσμήτορας ο ίδιος καταδίκασε και δεσμεύτηκε να βγάλει ανακοίνωση για τα "παρουσιολόγια" στα μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: