λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡ. ΥΠΗΡ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο του μαθήματος γενικής επιλογής ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, που διδάσκεται στο τρέχον εαρινό εξάμηνο 2015,προγραμματίζεται για την Τρίτη,31/3/2015,ενημερωτική επίσκεψη των φοιτητών και φοιτητριών στα γραφεία της περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού, Τσιμισκή 136 Θεσσαλονίκη. 
Ώρα συνάντησης 11.45 στη είσοδο των γραφείων της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Πέραν των όσων έχουν ήδη δηλώσει   συμμετοχή  στη  διάρκεια των παραδόσεων του μαθήματος, οι λοιποί ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες ,που έχουν επιλέξει το μάθημα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποψήφια διδάκτορα  κ. Σοφία Tσιφτελίδου μέχρι την Δευτέρα 30/3/2015 στην ηλεκτρονική της διεύθυνση (sofiatsiftelidou@hotmail.com), για ένταξη τους στη ομάδα των επισκεπτών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: