λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Νομική - Φιλοσοφική 1-0

Σε έναν αγώνα που φάνηκε σαν καλή προπόνηση, αφού η ομάδα της Φιλοσοφικής κατέβηκε μόλις με 10 παίκτες, η ομάδα της σχολής μας κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη που της δίνει ώθηση για τη διεκδίκηση ακόμα και της δεύτερης θέσης στον όμιλό μας. Η Νομική
είχε την πρωτοβουλία καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η σκληραγωγημένη Φιλοσοφική δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε. Ο "γόρδιος δεσμός" λύθηκε στο 92ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν έπειτα από ασίστ του Μπαϊρακτάρη ο Τζιόλης έδωσε για ακόμη ένα παιχνίδι λύση στο σκοράρισμα, παρόλο που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.
Τέλος καλό, όλα καλά. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στον όμιλο και πλέον έχει πολύ βάσιμες ελπίδες για τη δεύτερη θέση, μιας και μένει ένα παιχνίδι απέναντι στο Παιδαγωγικό την ερχόμενη Τρίτη. Θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την ομαδάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: