Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Για την καταγγελία για την επιτήρηση του μαθήματος δίκαιο του ανταγωνισμού

Σήμερα το μεσημέρι δεχθήκαμε ανώνυμη καταγγελία σχετικά με την επιτήρηση σε εξεταζόμενο μάθημα του 2ου έτους.

Ακολούθησε επικοινωνία με συναδέλφους που αισθανόμενοι ότι στοχοποιούνται από την ανάρτηση μας ζήτησαν να την κατεβάσουμε, αφήνοντας ως άλλη εναλλακτική τη νομική οδό.

Έτσι η ανάρτηση κατέβηκε καθώς δεν συνοδεύτηκε από κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να αποδείχνει το περιεχόμενο της καταγγελίας ούτε βέβαια θα θέλαμε να μπούμε σε διαδικασία να δούμε ποιος την έστειλε (ναρκοθετώντας έτσι στο εξής την αξία της δυνατότητας ανώνυμης επικοινωνίας). 


Αξίζει να διευκρινιστεί πως ο χαρακτήρας του nomikithess δεν είναι αυτός του δημοσιογραφικού ιστοτόπου παρά μιας ανοικτής κοινότητας διαδικτυακής επικοινωνίας και βοήθειας μεταξύ των φοιτητών.

Επίσης τονίζουμε ότι προφανώς αν η καταγγελία ήταν επώνυμη και συνοδευόταν με κάτι που να την αποδεικνύει δεν υπήρχε περίπτωση να κατέβει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: