Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις μαθημάτων ηλεκτρονικά.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3–11–2013(12:00) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 24–11–2014(23:59) ΜΟΝΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
  1. Εκτός από τη Δήλωση Μαθημάτων όλοι οι φοιτητές που έχουν κάνει την εγγραφή τους μετά το 1993 θα ρέπει να κάνουν και Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής Εξαμήνου μέσω της ιστοσελίδας : http://m.auth.gr .
  2. Δηλώσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά μόνο όσοι έχουν γραφτεί στο Τμήμα Νομικής από το 1993 και μετά. Οι φοιτητές προηγούμενων ετών υποβάλλουν δήλωση χειρόγραφα στη Γραμματεία του Τμήματος την ίδια περίοδο και μαζί υποβάλλουν και την δήλωση εγγραφής εξαμήνου.
  3. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 12 μαθήματα.
  4. Φοιτητές που έχουν εγγραφεί από το ακαδ. έτος 2012–13 και μετά θα μπορούν να δηλώνουν μέχρι επτά (7) μαθήματα Γενικής Επιλογής .
  5. Όσοι πέρασαν το ΥΓ010 δεν χρειάζεται να δηλώσουν το ΥΓ011.
  6. Όσοι θέλουν να δηλώσουν μάθημα Ειδικής Επιλογής ως Γενικής Επιλογής, θα κάνουν κανονικά τη δήλωση ηλεκτρονικά (θα το δηλώσουν ως Ειδικής Επιλογής), αλλά θα πρέπει να περάσουν από τη Γραμματεία (κατά τη περίοδο των δηλώσεων) για να το αλλάξουν σε Γενικής Επιλογής.
  7. Μπορείτε να ξαναμπείτε και να αλλάξετε τη δήλωση σας μόνο μέσα στην προθεσμία των δηλώσεων.
  8. Δηλώσεις μετά τις 24–11–2014 (23:59) δεν θα γίνουν δεκτές.
  9. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο συνημμένο αρχείο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Γραμματεία της Νομικής θα ζητήσει την προσκόμιση της δήλωσης μαθημάτων από τον φοιτητή γι’ αυτό το λόγο η εκτύπωσή της σε έντυπη μορφή ή αποθήκευσή της σε μορφή pdf είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές .

Από τη Γραμματεία

Συνημμένα αρχεία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: