η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Microsoft: κρυπτογράφηση των δεδομένων στις διαδικτυακές υπηρεσίες της

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, υψηλόβαθμα στελέχη της Microsoft θα συναντηθούν αυτές τις ημέρες για να αποφασίσουν τα μέτρα του τεχνολογικού γίγαντα, σχετικά με την κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που διακινούνται στους servers της εταιρείας.

Η κρυπτογράφηση στην οποία θα προχωρήσει η Microsoft, θα αφορά όλη τη γκάμα των υπηρεσιών που παρέχονται στις εταιρείες και στους τελικούς καταναλωτές. Στη Microsoft είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις πληροφορίες πως η NSA είχε στήσει μηχανισμό υποκλοπών από τους server της εταιρείας και Δικηγόρος της εταιρείας δήλωσε σχετικά, πως εάν κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθινό, πιθανότατα υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος.

Πρόσφατα, η Google κα ιη Yahoo είχαν ανακοινώσει πως θα προχωρήσουν και αυτές με τη σειρά τους σε κρυπτογράφηση των δεδομένων της διαδικτυακής κίνησης στους servers τους.


Πηγή: www.lawnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: