η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ELSA Thessaloniki και Expressis Verbis: Ανακοίνωση για υποβολή άρθρων μέχρι τις 15/12


Το περιοδικό της ELSA Thessaloniki “Expressis Verbis” κυκλοφόρησε με επιτυχία για πρώτη φορά το Μάïο του 2013 και γνώρισε την μεγάλη αποδοχή της φοιτητικής - και όχι μόνο - κοινότητας.
Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως το “Expressis Verbis” ανοίγει για δεύτερη φορά τις πόρτες του, προσκαλώντας όλους τους αναγνώστες του και μη, να συντάξουν άρθρα νομικού περιεχομένου που άπτονται του ελληνικού, ευρωπαϊκού ή διεθνούς δικαίου.
Διευκρινίζεται πως δεν υπάρχει περιορισμός λέξεων ούτε συγκεκριμένη θεματολογία. Τα κείμενα θα περιληφθούν στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2013 - Ιανουαρίου 2014. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των κειμένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση expressis.verbis@elsa-greece.org έχει οριστεί η 15η Δεκεμβρίου 2013.
Περιμένουμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας!
ELSA-fully yours, Τα μέλη του Δ.Σ. της ELSA Thessaloniki Στεφανία, Έκτορας, Σοφία, Αντωνία, Σωτήρης, Μαριάνα, Κωνσταντίνα, Ελευθερία, Μαρία, Νικολέττα

Δεν υπάρχουν σχόλια: