η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Δεν πιάνει τους τριτοετείς ο περιορισμός των μαθημάτων γενικής επιλογής

Ύστερα από παρέμβαση μερίδας φοιτητών στον Κοσμήτορα, αυτός επιβεβαίωσε ότι ο περιορισμός των μαθημάτων γενικής επιλογής από 20 σε 7 αφορά σε όσους εισήχθησαν στη Σχολή απο το 2012-13 και μετά.

Η Σχολή δε έβγαλε την εξής ανακοινοποίηση:

Ορθή ανακοινοποίηση!!! Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων ηλεκτρονικά

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12-11-2013 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12-12-2013(23:59).
1. Εκτός από τη Δήλωση Μαθημάτων όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν ηλεκτρονικούς κωδικούς θα πρέπει να κάνουν και Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής Εξαμήνου μέσω της ιστοσελίδας : http://m.auth.gr (Προσοχή προθεσμία έως 29-11-2013)
2. Δηλώσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά μόνο όσοι έχουν γραφτεί στο Τμήμα Νομικής από το 1993 και μετά. Οι φοιτητές προηγούμενων ετών υποβάλλουν δήλωση χειρόγραφα στη Γραμματεία του Τμήματος την ίδια περίοδο και μαζί υποβάλλουν και την δήλωση εγγραφής εξαμήνου.
3. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 12 μαθήματα.
4. Οι πρωτοετείς φοιτητές από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 δεν έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν ή να δηλώσουν τα επαναληπτικά μαθήματα της Σχολής (π.χ. 2ο ,4ο ,6ο κλπ εξάμηνο) εφαρμόζουν δηλαδή κατά τη δήλωσή τους την ανακοίνωση που αφορά τα προαπαιτούμενα και τα επαναληπτικά μαθήματα link απόφαση Γ.Σ. σχολής.
5. Οι φοιτητές που εγγράφηκαν από το  ακαδ. έτος 2012-13) και μετά οφείλουν να εξεταστούν επιτυχώς σε 5 έως 7 μαθήματα Γενικής Επιλογής σε όλη την ακαδημαϊκή τους πορεία.
6. Όσοι πέρασαν το ΥΓ010 δεν χρειάζεται να δηλώσουν το ΥΓ011.
7. Όσοι θέλουν να δηλώσουν μάθημα Ειδικής Επιλογής ως Γενικής Επιλογής, θα κάνουν κανονικά τη δήλωση ηλεκτρονικά (θα το δηλώσουν ως Ειδικής Επιλογής), αλλά θα πρέπει να περάσουν από τη Γραμματεία (κατά τη περίοδο των δηλώσεων) για να το αλλάξουν σε Γενικής Επιλογής.
8. Μπορείτε να ξαναμπείτε και να αλλάξετε τη δήλωση σας μόνο κατά την περίοδο των δηλώσεων.
9. Δηλώσεις μετά τις  12-12-2013 δεν θα γίνουν δεκτές.
10. Αναλυτικές οδηγίες εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: