η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

OpenHouse Thessaloniki 2013

 

 

Open House Thessaloniki, 18 - 20 October 2013

Ο θεσμός του Open House συνεχίζεται και φέτος!Για ένα σαββατοκύριακο  επιλεγμένα κτήρια και χώροι ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος ανοίγουν τις πύλες τους
εντελώς δωρεάν στο ευρύ κοινό μετατρέποντας την πόλη σε μουσείο με έκθεμα την ίδια της την αρχιτεκτονική.Αύριο στις 8.00 μμ στην αιθουσα πολλαπλων χρησεων του Νεου Δημαρχειου θα πραγματοποιηθει η έναρξη και το σαββατοκύριακο 17 κτίρια θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες , ενώ θα υπάρξει και διαγωνισμός φωτογραφίας!

Περισσότερες πληροφορίες:http://www.openhousethessaloniki.gr/gr/program/2013/

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ SONY

 
 
Στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki 2013, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμό φωτογραφίας, που διοργανώνεται με χορηγό τη SONY Hellas.
Αποτυπώστε το OHT 2013 με τη δική σας ματιά και ανεβάστε τις φωτογραφίες στο Instagram χρησιμοποιώντας #sony_oht2013. Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες κερδίζουν δώρα από τη SΟΝΥ!
1ο βραβείο: DSCQX100 http://www.sony.gr/product/dsc-qx-series/dsc-qx100
2ο & 3ο βραβείο: DSCQX10 http://www.sony.gr/product/dsc-qx-series/dsc-qx10 

Δεν υπάρχουν σχόλια: