η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση σχετικά με τον Ιδρυματικό λογαριασμό

Πλέον δεν απαιτείται να ανανεώνετε τον ιδρυματικό λογαριασμό που διαθέτετε στο ΑΠΘ, μετά από κατάλληλη παραμετροποίηση του συστήματος διαχείρισης ιδρυματικών λογαριασμών.

Ο  λογαριασμός  θα παραμένει ενεργός για όσο διάστημα διατηρείτε την ιδιότητα σας στο ΑΠΘ σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανεπιστημιακής Υπηρεσίας ΚΑταλόγου (ΠΥΚΑ), που συγκεντρώνει το μητρώο προσωπικού και φοιτητών του ΑΠΘ. Η ενημέρωση της ΠΥΚΑ για φυσικά πρόσωπα στο ΑΠΘ γίνεται από τις πηγές (Γραμματείες, Δ.Προσωπικού, Επιτροπή Ερευνών) ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτησή σας από τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.


Μπορείτε να ελέγχετε την "Κατάσταση της ιδιότητας" σας στο ΑΠΘ, όπως εμφανίζεται στην ΠΥΚΑ, από τον ιστοχώρο http://pyka.auth.gr κάνοντας Είσοδο με τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Ο λογαριασμός θα λήξει μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:
- Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι Ενεργή η ιδιότητά σας στο ΑΠΘ σύμφωνα με την ΠΥΚΑ. Τότε, θα ρυθμιστεί αυτόματα η λήξη του λογαριασμού σας δύο (2) μήνες μετά τη διακοπή της ιδιότητας.
- Εάν έχετε αδυναμία πρόσβασης στο περιβάλλον της ΠΥΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε καταχωρισμένοι στην ΠΥΚΑ.
Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις διατηρείται η διαδικασία ανανέωσης και λήξης. Θα ενημερωθείτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 15 ημέρες και 5 ημέρες νωρίτερα της λήξης σχετικά με τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας εάν διατηρείτε ιδιότητα στο ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: