λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Κάλεσμα για κοινό πλαίσιο την Τετάρτη στις 17:00 στο στέκι του Συλλόγου

Ξεπερνώντας τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, που σε κάθε ΔΣ, από τη έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, καταψήφιζαν τις προτάσεις για γενική συνέλευση του συλλόγου, με δικαιολογίες που ντροπιάζουν και ευτελίζουν τις διαδικασίες του συλλόγου, προχωρήσαμε στη συλλογή περισσότερων από 100 υπογραφες!!!

Η διαρκής επίθεση στο χώρο της παιδείας τα τελευταία χρόνια, κορυφώνεται με την διάλυση ουσιαστικά του δημοσίου πανεπιστημίου:
1349 διοικητικοί υπάλληλοι τίθενται σε διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα την υπολειτουργία πολλών τμημάτων,
έλλειψη διδακτικού προσωπικού,
η λέσχη του ΑΠΘ ιδιωτικοποιήθηκε εν μία νυκτί,
ήδη με το σχέδιο Αθηνά πολλά τμήματα κλείνουν,
υποβάθμιση των πτυχίων
και η αξιολόγηση, με βάση την οποία θα διαμορφωθεί η χρηματοδότηση του κάθε πανεπιστημίου, έρχεται να μειώσει κι άλλο την χρηματοδότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι αυτός της ευρωπαϊκής κατεύθυνσης, η ένταξη του πανεπιστημίου στους νόμους της αγοράς και η ιδιωτικοποίηση του συνόλου των λειτουργιών του είναι ο απώτερος σκοπός.

Η διεξαγωγή της συνέλευσης είναι απαραίτητη για να αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε μπροστά σ' αυτήν την βάρβαρη επίθεση.

κάλεσμα για κοινό πλαίσιο την Τετάρτη 16/10, 17:00, στο στέκι του συλλόγου

Συνέλευση την Πέμπτη 17/10, 13:00, αμφ Α.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: