λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΔΣ της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης.


Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
Σας κοινοποιούμε για ενημέρωσή σας ανακοίνωση του ΔΣ της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης.
Οι Πρυτανικές Αρχές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης (ΠΦΛ) του ΑΠΘ, προσηλωμένο στην αρχή της παροχής ποιοτικής σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους φοιτητές και φοιτήτριες, αγωνίζεται αδιάκοπα μέσα σε αντίξοες συνθήκες να ανταποκρίνεται στην αποστολή του.

Μετά από τα νομικά κυρίως ζητήματα που προέκυψαν τελευταία, και κατά σύσταση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, η οποία προτρέπει ως μοναδική δόκιμη λύση την προκήρυξη σύμβασης εργολαβίας εστίασης κατά τα πρότυπα άλλων Πανεπιστημίων της χώρας μας, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίασή του με αρ. 1087-27/08/2013, να υιοθετήσει την παραπάνω πρακτική, ώστε να διασφαλιστεί τόσο ο δημόσιος χαρακτήρας, όσο και η απρόσκοπτη λειτουργία της ΠΦΛ.
Με τη λύση αυτή εξασφαλίζεται:
α) η δωρεάν σίτιση όλων των φοιτητών και φοιτητριών του ΑΠΘ
β) η συνέχιση της εργασιακής σχέσης των μέχρι τώρα εργαζόμενων στην ΠΦΛ του ΑΠΘ και
γ) η αξιοποίηση των υποδομών της ΠΦΛ.
Η λύση αυτή είναι η μόνη που αποτρέπει την υπολειτουργία της ΠΦΛ και την διακοπή της παροχής των υπηρεσιών της.
Το ΔΣ υλοποιεί αυτήν την απόφαση, που είναι άλλωστε η μόνη εφικτή.
Καλούμε όλα τα μέλη του ΑΠΘ , φοιτητές , φοιτήτριες ,καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, αφού ενημερωθούν έγκυρα και αξιόπιστα , να στηρίξουν τις προσπάθειες που γίνονται και να αποτρέψουν οποιαδήποτε παρεμπόδιση της λειτουργίας της ΠΦΛ, η οποία θα έχει τραγικές συνέπειες τόσο στη σίτιση των φοιτητών όσο και στην απασχόληση των εργαζομένων σε αυτήν.
Από το ΔΣ της
Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: