λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας

Η υποβολή προτάσεων στο «Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας» του Εργαστηρίου Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ βρίσκετε σε εξέλιξη μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2013!

12 μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία θα ήθελα να σας ζητήσω να ξαναπροβάλλετε το Διαγωνισμό στα μέλη σας μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διαθέτετε. Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες θα είναι πολλά και ουσιαστικά, όπως η πρωτοτυπία του Διαγωνισμού να παρέχει καθοδήγηση στις προκριθείσες επιχειρηματικές ιδέες μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων καθώς και η σύναψη σχέσεων mentoring κατά τη διάρκεια σύνταξης του επιχειρηματικού τους σχεδίου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Διαγωνισμός αφορά τους φοιτητές και απόφοιτους των ανώτατων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης καθώς και τους δημότες του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ErgoQ είναι ο νέος χορηγός του Διαγωνισμού ενώ βρισκόμαστε σε επικοινωνία και με άλλους εν δυνάμει υποστηρικτές. Επίσης, ο ηλικιακός περιορισμός των 40 ετών καταργήθηκε κατόπιν αιτήματός των υποψηφίων.
Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με το Διαγωνισμό στο διαδίκτυο.
Web site: <http://www.auth-idea.gr/> (για πληροφορίες και υποβολή των προτάσεων)
Facebook: <https://www.facebook.com/pages/Auth-Idea-Competition/450509701705724>(Like us and stay tuned!)
Twitter: <https://twitter.com/@authidea>  (follow us)

Δεν υπάρχουν σχόλια: