λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΚΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Α' ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 13-14


Σας διαβιβάζουμε συνημμένα την προκήρυξη σχετικά με το παραπάνω θέμα και παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι τυχόν ενδιαφερόμενοι φοιτητές της Σχολής/του Τμήματός σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η προκήρυξη καθώς και η σχετική αίτηση βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών http://www.iky.gr/epikoinwnia/nea-anakoinwseis/item/1185-metaptuxiakes-upotrofies-me-diadikasia-eksatomikeumenis-aksiologisis

Το πρόγραμμα αφορά σε 295 θέσεις υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και σε 60 θέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. 
Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας http://apps.gov.gr/minedu/iky_scholarships/iky/public/)  είναι η 12η Σεπτεμβρίου 2013 (ώρα 16.00). Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται τασχυδρομικώς εντός 10 εργασίμων ημερών από την κατάρτιση και δημοσιοποίηση των πινάκων επιλεγέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: