λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

«Υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS»

Περίοδος υποβολής αιτήσεων για το ακαδ. ετος 2013-2014: 10 Ιουνίου 2013 - 1 Ιουλίου 2013
Αφού έχετε βρεί τον φορέα στον οποίο πρόκειται να εργαστείτε και έχετε προσωπικό λογαριασμό e-mail του ΑΠΘ (ο λογαριασμός e-mail εκδίδεται απο το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου, που βρίσκεται στο κτίριο Κεντρικής Βιβλιοθηκης) τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία υποβολής της on-line αίτησης.

Η διαδικασία έχει ως εξής:
α)Συμπληρώνετε και υποβάλλετε την on-line αίτηση, την οποία θα βρείτε εδώ.
β)Εκτυπώνετε την on-line αίτηση.
γ)Καταθέτετε στο Τμήμα Ευρωπαικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων την αίτηση μαζί με τα εξής δικαιολογητικά κατά τις ώρες 11:00 έως 13:30 (εκτός Παρασκευής):
-Βεβαίωση οργανισμού/φορέα/ιδρύματος υποδοχής που συμπληρώνεται και υπογράφεται από το οργανισμού/φορέα/ιδρύματος Υποδοχής (Letter of Acceptance πατηστε εδώ ).
-Βιογραφικό σημείωμα βάσει του υποδείγματος (πατήστε εδώ)
-Αντίγραφο πιστοποιητικού γλωσσικής ικανότητας (μη επικυρωμένο).
-Συστατική Επιστολή του υποψηφίου από μέλος ΔΕΠ του Τμήματός του.
Σε περίπτωση που κάποιος φορέας/ίδρυμα/επιχείρηση/οργανισμός δεν γνωρίζει σχετικές πληροφορίες του πρόγραμματος μπορείτε να τον παραπέμψετε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα
http://ec.europa.eu/education/erasmus/doc894_en.htm  

Δεν υπάρχουν σχόλια: