λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Αναλυτικό πρόγραμμα γραπτών εξετάσεων στο μάθημα «ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»

«ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»

Οι εξετάσεις του μαθήματος θα διενεργηθούν την Πέμπτη 20/6/2013 ώρα 14:00 - 17:30 με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα:

Για το Α Τμήμα ( Α έως Λ)

Οι φοιτητές που θα εξεταστούν και στα δύο μέρη του μαθήματος ( Αξιόγραφα και Ασφαλιστικό) θα προσέλθουν στις 14:00 ακριβώς, στο μεγάλο αμφιθέατρο.
Οι φοιτητές του ίδιου τμήματος που οφείλουν να εξετασθούν μόνο στο Ασφαλιστικό Δίκαιο θα προσέλθουν στις 14:00 ακριβώς, στην αίθουσα 1.
Οι φοιτητές του ίδιου τμήματος που οφείλουν να εξετασθούν μονο στο Δίκαιο Αξιογράφων θα προσέλθουν στις 15:30 ακριβώς, στην αίθουσα 1.

Για το Β Τμήμα ( Μ  - Ω)

Οι φοιτητές που θα εξετασθούν και στα δύο μέρη του μαθήματος ( Αξιόγραφα και Ασφαλιστικό) θα προσέλθουν στις 14:00 ακριβώς, στο μικρό αμφιθέατρο και στις αίθουσες 3 και 4.
Οι φοιτητές του ίδιου τμήματος που οφείλουν να εξετασθούν μόνο στο Ασφαλιστικό Δίκαιο θα προσέλθουν στις 14:00 ακριβώς, στην αίθουσα 2.
Οι φοιτητές του ίδιου τμήματος που οφείλουν να εξετασθούν μόνο στα Αξιόγραφα θα προσέλθουν στις 15:30 ακριβώς, στην αίθουσα 2.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπάνω πρόγραμμα να τηρηθεί με απόλυτη αυστηρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: