λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Έναρξη λειτουργίας και προκήρυξη θέσεων για το πανεπιστημιακό camping στο Ποσείδι

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της την προηγούμενη χρονιά, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των οικίσκων και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου προγραμματίζεται πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε περιβαλλοντικές δράσεις που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την αποφυγή της ρύπανσης, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας.

Οι περιορισμένες χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, παρά τις παρεμβάσεις που αναφέρονται παραπάνω, αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη
Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.

Λειτουργία Ιουνίου και Σεπτεμβρίου

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από μεγάλο αριθμό αιτημάτων για την επέκταση των περιόδων λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου, οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.


Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και του Γραφείου Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας:
Ιδιότητα

1. Ιατρός
7. Στέλεχος Δημιουργικής Απασχόλησης
2. Νοσηλευτής/Βοηθός Ιατρού
8. Ταμίας εστιατορίου
3. Ναυαγοσώστης Ανοικτής Θαλάσσης
9. Φύλακας
4. Υπεύθυνος Αθλητικής Αναψυχής
10. Καθαριστής/Καθαρίστρια
5. Στέλεχος Αθλητικής Αναψυχής
11. Εργάτης Γενικών Καθηκόντων
6. Υπεύθυνος Δημιουργικής Απασχόλησης
12. Γραμματεία Υποδοχής


Τελική Ημερομηνία Υποβολής: 

Τρίτη, 30 Απρίλιος, 2013 (All day)

url: 

http://camping.auth.gr

Email: 

Τηλέφωνο: 

+30 2310 995350

Fax: 

+30 2310 991186
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: