η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Δωρεάν προβολή «Breakfast at Tiffany’s» στο Φιξ in art

Δωρεάν προβολή «Breakfast at Tiffany’s» στο Φιξ in art


Η κινηματογραφική Λέσχη του εναλλακτικού τεχνοποιείου ΦΙΞ in art, κάθε Τρίτη μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μέσα από τη μαγεία του σινεμά. Κωμωδίες που όλοι αγαπήσαμε, αφού μας έκαναν να γελάσουμε μετά δακρύων, επανέρχονται στη μεγάλη οθόνη.

Το “Breakfast at Tiffany’s” του Blake Edwards, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Truman Capote (1958), προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1961. Ένα φίνο θηλυκό απαράμιλλης ομορφιάς, διαμένει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης.

Με τη γοητεία και τα τερτίπια της, ελκύει ελαφρόμυαλους άνδρες, που όμως δεν έχουν διόλου ευκαταφρόνητο βάρος στις τσέπες τους τους οποίους και βάζει σε κατάσταση αναμονής με την ελπίδα να κερδίσουν τη καρδιά της.

Εκείνη όμως έχει εμμονή με δύο μόνο πράγματα: το κοσμηματοπωλείο Tifanny's και την εύρεση ενός εκατομμυριούχου γοητευτικού άνδρα για να παντρευτεί.

H υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή όταν θα γνωρίσει και θα εμπιστευτεί το νέο της γείτονα, Paul. Ο Paul, συγγραφέας και προστατευόμενος μιας πλούσιας γυναίκας, έλκεται από την επικίνδυνη και πηγαία γοητεία της Holly.

Μαζί θα αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα που προκύπτουν. Εκπλήξεις επιφυλάσσει το παρελθόν της Holly, αλλά και το παρόν, καθώς η σχέση τους εναλλάσσεται από φιλία σε έρωτα και σε αδιέξοδο. Ο Henry Mancini κέρδισε το Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας ενώ η Audrey Hepburn.


Σκηνοθεσία: Blake Edwards
Παίζουν: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam, Mickey Rooney.

Τρίτη 16 Απριλίου στις 21:00 στο ΦΙΞ in art.

Πληροφορίες : 2310-500034.
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: