η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Την Τρίτη 23/4, στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση Τμήματος με θέμα την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών.

Στην τελευταία γενική συνέλευση του σφΝ, που πραγματοποιήθηκε τις 13/3, ο σύλλογος είχε πάρει απόφαση για παράσταση διαμαρτυρίας, μέσω του κοινού πλαισίου που είχε ψηφιστεί.

Καλούμε το σύλλογο να υλοποιήσει την απόφαση του με τη μαζική παρουσία του την Τρίτη, στις 10:00, στον τρίτο όροφο. Η συστηματική αδιαφορία των καθεστωτικών παρατάξεων για το νέο πρόγραμμα σπουδών και το σαμποτάρισμα εκ μέρους τους οποιασδήποτε προσπάθειας να ανοιχτεί το ζήτημα στο σύλλογο και να παρθούν αγωνιστικές αποφάσεις δε θα σταθεί εμπόδιο στο να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για την φοιτητική μας καθημερινότητα.
Το νέο πρόγραμμα σπουδών δεν είναι αποκομμένο απ'τη συνολικότερη εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, την εφαρμογή του νόμου πλαισίου, αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στο δικηγορικό επάγγελμα. Για εμάς η μάχη είναι συνολική,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μας αφήνει αδιάφορους  η ειδικότερη εφαρμογή της αντεκπαιδευτικής πολιτικής σε κάθε σχολή.
Έχουμε χρέος απέναντι στους νέους φοιτητές να τους εξασφαλίσουμε ανθρώπινους ρυθμούς σπουδών και πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα.


contralegem_EAAK

Δεν υπάρχουν σχόλια: