η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Ταυτοποίηση φοιτητών κατά την παραλαβή των διδακτικών συγγραμμάτων

Σας προωθούμε το έγγραφο (http://eudoxus.gr/Files/TautopFoititwnPanep.pdf) του Υπουργείου Παιδείας με θέμα την ταυτοποίηση φοιτητών κατά την παραλαβή των διδακτικών συγγραμμάτων.


 
Σας γνωρίζουμε ότι, από την υπηρεσία μας δόθηκαν αυστηρές οδηγίες στους εγγεγραμμένους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» εκδοτικούς οίκους καθώς και στα επιλεγμένα από αυτούς σημεία διανομής, για έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των φοιτητών κατά τη διαδικασία παραλαβής των διδακτικών συγγραμμάτων ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα χορήγησης συγγραμμάτων σε μη δικαιούχους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τους φοιτητές σας ότι για την παραλαβή των διδακτικών βιβλίων που επιλέγουν μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «ΕΥΔΟΞΟΣ» οφείλουν, εκτός από το 12-ψήφιο αριθμό PIN, να επιδεικνύουν στους υπεύθυνους των σημείων διανομής την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο, ακαδημαϊκή ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης). Επιπρόσθετα, για τη χορήγηση των συγγραμμάτων σε τρίτο πρόσωπο θα πρέπει να προσκομίζεται έγγραφη εξουσιοδότηση του δικαιούχου φοιτητή.
 
Τέλος, επισημαίνεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη των κωδικών που τους παρέχονται από το Ίδρυμα φοίτησης τους για την πρόσβαση στο σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ», διότι ενδεχόμενη διαρροή τους είναι δυνατόν να έχει ως επίπτωση την αδυναμία παραλαβής των συγγραμμάτων τους.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΕΥΗ ΖΗΓΡΑ
Εσωτ. Διανομή:
1) Γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: