λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Προβολή ταινίας από τις κινηματογραφικές ομάδες του Α.Π.Θ.


Πανεπιστήμιο με λουκέτο; ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Ενάντια στις αποστειρωμένες λογικές πρυτάνεων και κοσμητόρων, οι Κινηματογραφικές ομάδες ΑΠΘ, συνεχίζουν τις κυριακάτικες προβολές στο Πολυτεχνείο, αντιδρώντας στο κλείδωμά του τα σαββατοκύριακα και στην παρεμπόδιση των δραστηριοτήτων πολιτικού και πολιτιστικού περιεχομένου, που επιδιώκει η κοσμητεία.

Προβολή της ταινίας "Tabu- Χαμένος παράδεισος" του Miguel Gomes

Σχετικά με την ταινία :
Μία οξύθυμη ηλικιωμένη γυναίκα, η υπηρέτρια της από το Πράσινο Ακρωτήριο και η γειτόνισσα τους, μια γυναίκα αφοσιωμένη στο κοινό καλό, ζουν στον ίδιο όροφο μιας πολυκατοικίας στη Λισαβώνα. Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα πεθαίνει, οι άλλες δύο θα ανακαλύψουν ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της: μια ιστορία παράνομου έρωτα και εγκλήματος, με φόντο το όρος Tabu στις πορτογαλικές αποικίες της Αφρικής τη δεκαετία του 60.
Η ταινία κέρδισε το βραβείο FIPRESCI στο φεστιβάλ του Βερολίνου το 2012.

Προβάλλουμε το πανεπιστήμιο των αναγκών, των επιθυμιών και της ελεύθερης έκφρασής μας. Να είμαστε όλοι-ες στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ αιθ. 542 (πτέρυγα πολιτικών μηχανικών), την Κυριακή 21/4 στις 21:00 για να ανοίξουμε την πόρτα μαζικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: