η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα λάβαμε τη θετική απάντηση από την Ανεξάρτητη Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Α.Ε.Α.Δ.Σ.) η οποία μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε διαπραγμάτευση με αναδόχους για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης του Πανεπιστημίου, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού.
Αυτό σημαίνει ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων στην εργολαβία φύλαξης θα ανανεωθούν και δε θα υπάρξει διακοπή στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης στο Πανεπιστήμιο.
Επιπλέον, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένουμε τη θετική απάντηση από την Α.Ε.Α.Δ.Σ. και για την εργολαβία καθαριότητας ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Εκτιμούμε ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα έχει αποκατασταθεί η ομαλή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου.

Οι Πρυτανικές Αρχές,
Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αναπληρωτής Πρύτανη (Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης)
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αναπληρώτρια Πρύτανη (Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού)
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αναπληρώτρια Πρύτανη (Αντιπρύτανις Έρευνας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε το γνωστό πενθήμερο - εξάωρο. με μισθό 520 ευρώ δλδ 480 καθαρά gia texniki ipiresia