η συντακτική ομάδα του nomikithess.gr καταγγέλλει τη διακοπή της δωρεάν διανομής συγγραμμάτων
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Ένταση έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Με τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού, αλλά και ενός δικηγόρου, ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν με γκλόμπ, έληξε η ένταση που προκλήθηκε έξω από τα γραφεία Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται διαμαρτυρία από την Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, μετά τα επεισόδια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Μανώλης Λαμτζίδης, πραγματοποίησε συμβολική διαμαρτυρία μπροστά στα ΜΑΤ, ξαπλώνοντας στον δρόμο.

Σημειώνεται ότι, το συμβάν ξεκίνησε όταν δικηγόροι που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά, προσπάθησαν να μπουν μέσα στον χώρο με τις προσκλήσεις τους, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και προκλήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωθέντων και ΜΑΤ.

Στην εκδήλωση που έγινε για τα εγκαίνια του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, τελικά δεν προσήλθε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνης Ρουπακιώτης και τον εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας, Νικόλας Κανελλόπουλος. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: