λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Δηλώσεις μαθημάτων


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1993 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ 11:30-13:00
 
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4-4-2014 (11:00΄) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 5-5-2014 (23:59΄) ΜΟΝΟ.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ. Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ (PDF) ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΘ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
 
1.  Δηλώσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά μόνο όσοι έχουν γραφτεί στο Τμήμα Νομικής από το 1993 και μετά. Οι φοιτητές προηγούμενων ετών υποβάλλουν δήλωση χειρόγραφα στη Γραμματεία του Τμήματος την ίδια περίοδο και μαζί υποβάλλουν και την δήλωση εγγραφής εξαμήνου.
2.  Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 12 μαθήματα.
3.  Οι φοιτητές (που εγγράφηκαν από το ακαδ. έτος 2012-13 και μετά) θα μπορούν να δηλώνουν μέχρι επτά (7) μαθήματα Γενικής Επιλογής σε όλη την ακαδημαϊκή τους φοίτηση.
4.  Όσοι πέρασαν το ΥΓ010 δεν χρειάζεται να δηλώσουν το ΥΓ011.
5.  Όσοι θέλουν να δηλώσουν μάθημα Ειδικής Επιλογής ως Γενικής Επιλογής, θα κάνουν κανονικά τη δήλωση ηλεκτρονικά (θα το δηλώσουν ως Ειδικής Επιλογής), αλλά θα πρέπει να περάσουν από τη Γραμματεία (κατά τη περίοδο των δηλώσεων) για να το αλλάξουν σε Γενικής Επιλογής.
6. Μπορείτε να ξαναμπείτε και να αλλάξετε τη δήλωση σας μόνο κατά την περίοδο των δηλώσεων.
7.  Δηλώσεις μετά τις 5-5-2014 δεν θα γίνουν δεκτές.
8. Ξένες Γλώσσες μπορείτε να δηλώσετε μόνο τα Γερμανικά. Η δήλωση γίνεται χειρόγραφα στη Γραμματεία του Τμήματος Νομικής 11:30 - 13:00.
9.  Αναλυτικές οδηγίες εδώ.
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕAΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013-2014 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1992-93) ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ 4/4/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ 5/5/2014 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 11:30 - 13:00.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
 
- Η δήλωση των μαθημάτων σας θα γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://sis.auth.gr/. Επιλέξτε Είσοδος (στα δεξιά της σελίδας). Βγαίνετε έτσι στη σελίδα πιστοποίησης του πανεπιστημίου όπου και εισάγετε το όνομα χρήστη (username) και το κωδικό πρόσβασης (password) που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.
Αφού κάνετε login στη παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση μπαίνετε στην προσωπική σας καρτέλα, όπου και θα διαπιστώσετε ότι είναι περίοδος δηλώσεων όταν στο κάτω μέρος της καρτέλας σας θα δείτε 
  Είναι περίοδος δηλώσεων και μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση μαθημάτων για την τρέχουσα περίοδο!Επιπλέον στο αριστερό μενού θα δείτε την επιλογή «Δηλώσεις» και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε «Η δήλωσή μου» για να δείτε τη δήλωσή σας.
 
Για να  τοποθετήσετε μαθήματα επιλέξτε «Προσθήκη» και κατόπιν τσεκάρετε από τη νέα καρτέλα τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν (σημειώνω ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο μαθήματα που δικαιούστε σύμφωνα με την κατάστασή σας – εξάμηνο, μαθήματα που έχετε ήδη περάσει κ.α.-) κάνοντας κλικ στο κουτάκι που είναι μπροστά από το μάθημα. Αμέσως μετά επιλέξτε «Εισαγωγή στη Δήλωση».

Στη νέα καρτέλα θα εμφανιστούν μόνο τα μαθήματα που έχετε επιλέξει, και θα πρέπει για να τα οριστικοποιήσετε να επιλέξετε το «Αποστολή» ώστε να αποσταλεί (αποθηκευτεί) η δήλωσή σας στη γραμματεία. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε πριν πατήσετε το «Αποστολή» να διαγράψετε όσα μαθήματα επιθυμείτε (επιλέγετε τα μαθήματα που θέλετε και κατόπιν επιλέγετε το «Διαγραφή» ) και να εισάγετε άλλα επιλέγοντας το «Προσθήκη»

Εάν τα μαθήματα δεν παραβιάζουν τους κανόνες που έχει θέσει η γραμματεία τότε η Δήλωσή σας αποθηκεύεται επιτυχώς

- Για να κατεβάσετε τη χειρόγραφη δήλωση πατήστε εδώ

- Για λεπτομέρειες για τις δηλώσεις συγγραμμάτων πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: