λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Στο ΣτΕ τα 36 προεδρικά διατάγματα του υπ. Παιδείας για το σχέδιο "Αθηνά"

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έστειλε σήμερα το υπουργείο Παιδείας τα σχέδια 36 Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν στο σχέδιο «Αθηνά», που περιλαμβάνει συγχωνεύσεις, καταργήσεις και μετονομασίες Τμημάτων και Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Άμεσα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νομοτεχνική επεξεργασία, καθώς οι αλλαγές θα συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.
Με τα προεδρικά διατάγματα επίσης, καθορίζονται λεπτομέρειες που αφορούν τους φοιτητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τις διαδικασίες ανάδειξης και συγκρότησης των οργάνων διοίκησης των νέων τμημάτων.

Τα 22 από τα σχέδια 36 Προεδρικών Διαταγμάτων που στάλθηκαν στο ΣτΕ αναφέρονται σε Πανεπιστήμια και τα 14 σε Τεχνολογικά Ιδρύματα (ΤΕΙ).

πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: