λευτεριά στο χύμα τσίπουρο - ο φασισμός του ΟΟΣΑ δεν θα περάσει!
Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Αρχιτεκτονική ΑΠΘ: Προπηλακισμός φοιτητών στον ΟΣΕ από μέλη της Χ.Α

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με απόφαση της Συνέλευσής του, καταγγέλλει την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχτηκαν φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος από μέλη της Χρυσής Αυγής, το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3/2013, στην περιοχή του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
 
"Οι φοιτητές και φοιτήτριες συνέλλεγαν στοιχεία για την εκπόνηση φοιτητικής εργασίας ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας την ιδιότητά τους, τους παρεμπόδισαν με βίαιο τρόπο" αναφέρει.
 
"Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων καταδικάζει το επεισόδιο ως μία παράνομη πράξη αλλά και ως έκφραση μιας ακραίας και απαράδεκτα απολυταρχικής πολιτικής άποψης και πρακτικής" προσθέτει.
 
Ο Σύλλογος Φοιτητών Αρχιτεκτονικής με ψήφισμά του καταδίκασε, επίσης, με ιδιαίτερα έντονο τρόπο το επεισόδιο και τους συντελεστές του.
 
πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: