Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Κανονικά λειτουργούν από σήμερα το πρωί οι υπηρεσίες του κτιρίου διοίκησης του Αριστοτελείου

97c242e316ad5db1dc568953251e3ac2.jpg
Κανονικά λειτουργούν από σήμερα το πρωί οι υπηρεσίες του κτιρίου διοίκησης του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη για περισσότερο από δύο μήνες από τους εργολαβικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου που διεκδικούσαν τη διευθέτηση των εργασιακών τους ζητημάτων και την καταβολή δεδουλευμένων τους.


Οι υπάλληλοι του πανεπιστήμιου μπήκαν στα γραφεία τους σήμερα και οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο διοίκησης λειτουργούν κανονικά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργολαβικών υπαλλήλων, Σιδέρη Κωνσταντινίδη, η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα με τη διοίκηση του πανεπιστημίου, για τη διευθέτηση των διαφορών των δύο πλευρών.

Άλλωστε, σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση του πρύτανη ΑΠΘ με εργολαβικούς εργαζόμενους στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Αμέσως μετά αναμένεται να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των εργολαβικών στο πανεπιστήμιο.

πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: