Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

'Εδειξε χαρακτήρα η Νομική! Νομική vs ΤΕΦΦΑ 2-3 του Δ. Μπαϊρακτάρη

  Σε ένα παιχνίδι που είχαν όλοι τη Νομική ξεγραμμένη, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πως διαθέτει μέταλλο.
Το πρώτο 15' ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες και τα ΤΕΦΑΑ είχαν την κατοχή της μπάλας. Ισορρόπησε έπειτα το παιχνίδι και κυρίως με αντεπιθέσεις και κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Φιλιππόπουλο η Νομική όλο και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Σε μία  ανύποπτη φάση γύρω στο 25' ,μετά από λάθος του Μπαϊρακτάρη σκόραρε για το 0-1 η ομάδα των ΤΕΦΑΑ. Η Νομική συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, αλλά στο 38' και έπειτα από λάθος και έμμεσο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και κακό στήσιμο της ομάδας προήλθε με σουτ έπειτα από στρώσιμο το 0-2 για την ομάδα των ΤΕΦΑΑ. Στα ίδια πλαίσια κύλησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νομικής μπήκε ψύχραιμα και με πλάνο απέκτησε την υπεροχή και με το ανέβασμα της απόδοσης, κυρίως του Κοροτσου, που δεν έχασε ούτε μία μονομαχία στο κέντρο και μοίραζε εξαιρετικά το παιχνίδι και την υποστήριξη που δόθηκε στον ήδη καλό Φιλιππόπουλο, η Νομική έκανε το 1-2 εκμεταλλευόμενη τη δύναμή της που είναι τα στημένα έπειτα απο corner του σπεσιαλίστα Τερζίδη και κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Μπαϊρακτάρη. Η ψυχολογία της Νομικής ανέβηκε και τα ΤΕΦΑΑ  προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, διότι η Νομική τους είχε κλείσει στα καρέ τους κ έπειτα από ελεύθερο του τερματοφύλακα και σπάσιμο με το κεφάλι του Κατσιμπα ο Φιλιππόπουλος έκανε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή το 2-2 και έφερε τούμπα το ματς.

Το παιχνίδι, εξελίχθηκε στο ίδιο τέμπο και η Νομική έδειξε για τα καλά πως δεν είναι τόσο ευκολοκατάβλητη ομάδα. Γύρω στο 75' όμως, έπειτα από ένα ατομικό λάθος του Καναβου και από το πουθενά γίνεται το 2-3 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η Νομική πίεζε για την ισοφάριση, ενώ οι κακές γλώσσες λέγαν πως ενάντια των γυμναζομενων ΤΕΦΦΑτζίδων θα τα "έφτυναν" οι παίκτες της Νομικής. Στο 82' ο Φιλιππόπουλος, μετά από μία ακόμη εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αποφεύγοντας δυο παίκτες και γυρνώντας προς την εστία από τα 40 μέτρα δοκίμασε μια λομπα που θα ήταν το highlight του αγώνα οπου πέρασε μισό μέτρο από τη δεξιά κάθετη δοκό. Το παιχνίδι κάπως έτσι τελείωσε με την ομάδα της Νομικής να αξίζει κάτι παραπάνω.
 
Το ματς αυτό που πολλοί και από μας είχαν ξεγραμμένο, έδειξε πως η φετινή ομάδα με τη σύζευξη των μικρών νέων παιχτών και την όρεξη-ταλέντο που έχουν και την εμπειρία των παλιών, μπορεί να έχει συνέχεια για μία καλή πορεία φέτος και έκλεισε διάφορα στόματα που μιλούσαν για άνετη επικράτηση των ΤΕΦΑΑ με σκορ 5-0.

Εντεκάδα: Κατσούλης, Καναβος, Μπαϊρακτάρης, Marcelo, Μαλαπέτσης, Κοτροτσος, Τερζίδης, Φιλιππόπουλος, Κουμουνδούρος, Καραλης, Κατσιμπας.
Αλλαγές: Ζαρκαδας, Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: