Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή Συνέλευση- Νέα Συνέλευση την Πέμπτη

Καθώς δεν είχε απαρτία, δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής. Τα μαθήματα των 2-4 δεν πραγματοποιήθηκαν. Αντιθέτως τα απογευματινά μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

Στο ΔΣ που ακολούθησε και κατατέθηκε ψήφισμα για νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (4 έδρες) ψήφισε κατά, η ΠΑΣΠ (4 έδρες) λευκό και οι ΑΡΕΝ, ΕΑΑΚ και ΜΑΣ (από 1 έδρα) υπέρ, με αποτέλεσμα να μην περάσει.

Εν τέλει, οι ΑΡΕΝ και ΕΑΑΚ συνέλλεξαν υπογραφές και συμπλήρωσαν μόνο από τους παρόντες στο αμφιθέατρο φοιτητές το κατώτατο αναγκαίο αριθμό υπογραφών (110) με αποτέλεσμα να ορισθει νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Πέμπτη.

1 σχόλιο:

Αγγελίνα είπε...

Παραμονές 17 Νοέμβρη λογικό η ταγματασφαλίτικη δεξιά να είναι κατά σε μια συνέλευση αλλά και τα πρωτοπαλίκαρα της ΠΑΣΠ που με σθένος υποστηρίζουν ως κύκνειο αγωνιστικίστικο άσμα τη συμμετοχή δικών τους (ε ναι λέμε τωρα) στο Πολυτεχνείο λευκό? απαπαπα διόλου αναμενόμενο