Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Ματαιώθηκαν εκ νέου οι εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου των φοιτητών για το Συμβούλιο Διοίκησης του ΑΠΘ


Ακόμη στον αέρα η εφαρμογή του νέου νόμου για την παιδεία (τροποποιημένου πλέον από την νέα κυβέρνηση υπό τον σημερινό υπουργό παιδείας Αρβανιτόπουλο). Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Σ.Δ. (καθηγητών του ΑΠΘ) υλοποιήθηκαν μέσω ηλεκτρονικής ψήφου με επιτυχία, οι εκλογές για την ανάδειξη του ενός φοιτητή εκπροσώπου των Φ.Σ. ματαιώθηκαν για δεύτερη φορά στις 9/11 μετά την πρώτη αποτυχία στις 6/11. Ορίστε η επίσημη ανακοίνωση του Πρυτανικού Συμβουλίου:

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Η εκλογική διαδικασία των επαναληπτικών φοιτητικών εκλογών για την ανάδειξη του εκπροσώπου των φοιτητών στο Συμβούλιο του ΑΠΘ,  οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, ματαιώθηκε και κηρύσσεται άγονη, επειδή δεν παρουσιάστηκαν νόμιμοι εκπρόσωποι των φοιτητικών συλλόγων για να παραλάβουν τον ενιαίο εκλογικό κατάλογο. 

Tο Πρυτανικό Συμβούλιο,

Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας


''Το link για τις εκλογές των εσωτερικών μελών των Σ.Δ.:      
http://www.nomikithess.gr/2012/11/blog-post_257.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: