Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Την παραίτηση του Πρύτανη του ΑΠΘ ζητά το ΕΚΘ


Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της, "καταδικάζει τα σημερινά πρωτοφανή γεγονότα που εκτυλίχτηκαν στο ΑΠΘ με την επέμβαση των ΜΑΤ στο Πανεπιστήμιο και τη σύλληψη των 11 εργαζομένων, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα του Πρύτανη του ΑΠΘ που ζητούσε την «απελευθέρωση» του Πανεπιστημίου από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων".
Στη συνέχεια, τόνιζεται στη σχετική ανακοίνωση: "Προκαλούν αλγεινή εντύπωση, οι αναξιόπιστες τακτικές και πολιτικές του  κ. Μυλόπουλου που ενώ ζητάει από τον εισαγγελέα να παρέμβει με «στοργή» κατά των εργαζομένων που μάχονται για τη δικαίωση τους, σήμερα  μετά τη σύλληψη των 11 εργολαβικών, ζητάει από τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, να τους αφήσει ελεύθερους".
"Η στάση του και οι χειρισμοί του δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις του για συνέχεια του εμπαιγμού κατά των εργαζομένων", προσθέτει το ΕΚΘ, καταλήγοντας: "Το ΕΚΘ συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των εργολαβικών εργαζομένων και στην απόφαση τους για συνέχεια των κινητοποιήσεων και ζητάει παραιτηθεί ΤΩΡΑ ο Πρύτανης του ΑΠΘ".

από: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: