Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Πρόσκληση Κ.Ε.Σ.Α.Θ.Ε.Α. στην εθελοντική δημιουργία ενός Συμβουλίου Νέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η22 Νοεμβρίου 2012

Ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Τμήματος Νομικής υποστηρίζοντας το έργο του Κεντρικού Επιστημονικού Συμβουλίου για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και της Εγκληματικότητας των Ανηλίκων (Κ.Ε.Σ.Α.Θ.Ε.Α.) καλεί τους φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν στην εθελοντική δημιουργία ενός Συμβουλίου Νέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της εγκληματικότητας των ανηλίκων.

Καλεί επίσης όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε εθελοντική δράση για την ενημέρωση μαθητών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος των παιδιών.

Αναλυτική ενημέρωση θα γίνει την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, στις 4 μ.μ., στην αίθουσα του Τυπογραφείου (ισόγειο κτιρίου ΝΟΠΕ).

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ε. Συμεωνίδου - Καστανίδου, Α. Πιτσελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: