Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Τα ελληνικά τέρατα επιστρέφουν στο σπίτι τους!!

 Τον Αύγουστο του 2011 η Beetroot κατακτά μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στο επικοινωνιακό design διεθνώς, την υψηλότερη διάκριση στον διαγωνισμό red dot communication design award για το σύνολο του έργου της.


  Με το βραβείο έρχεται και η «ευχάριστη ευθύνη» του νικητή,και 11 μέλη της εταιρίας θεώρησαν απαραίτητη την δημιουργία μιας έκθεσης-γύρο-του-θριάμβου η οποία θα αποτελούσε το κεντρικό γεγονός της παρουσίασης των φιναλίστ.Μέσα σε περίπου ένα μήνα σχεδίασαν και έστησαν στο Alte Münze του Βερολίνου μια έκθεση ως μεγάλοι νικητές των red dot.
   Μέσα από συζητήσεις το θέμα της έκθεσης κατέληξαν σε τρείς συνιστώσες (συγκυρία- στόχος-αφορμή) .Η έκθεση The Greek Monsters έχει γεννηθεί,και όλα τα έργα είναι εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική μυθολογία και σχεδιασμένα σε έναν νέο-μελανόμορφορυθμό.
   Στις 26 Απριλίου του 2012 οι πύλες του κτιρίου της οδού Πειραιώς του Μουσείου Μπενάκη, ανοίγουν για να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες της έκθεσης The Greek Monsters, σε ένα από τα μεγαλύτερα party εγκαινίων που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα.Η έκθεση θα παρουστεί στη Νέα Υόρκη με το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε στην Ουάσινγκτον,αλλά πριν από την Αμερική θα φιλοξενηθεί στο  Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονη Τέχνης στην Θεσσαλονίκη από τις 8/11/2012 έως και τις 30/12/2012. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, στον άξονα της Νεανικής Επιχειρηματικότητας που στηρίζεται από το Τμήμα Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη ιστοσελίδα του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης(www.mmca.org.gr)και συγκεκριμένα ΠΗΓΗ:parallaxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: