Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Παρέμβαση απεργών ΑΠΘ στο Ολύμπιον

     Εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ πραγματοποίησαν παρέμβαση πριν ξεκινήσει η τελετή λήξης του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έξω από τον κινηματογράφο "Ολύμπιον" συγκεντρώθηκαν οι υπάλληλοι του πανεπιστημίου,που βρίσκονται στην 52η μέρα απεργίας,καθώς και αλληλέγγυοι φοιτητές και κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή. Με ένα πανό “Έξω οι εργολαβίες από το πανεπιστήμιο”, “Νίκη στην απεργία των εργολαβικών του ΑΠΘ – Ο αγώνας τους είναι και ο δικός μας αγώνας” ανέβηκαν στη σκηνή
και μία εκ των απεργών διάβασε το κείμενο με τις θέσεις και τα αιτήματά τους, συνοδευόμενη από χειροκροτήματα σε ολόκληρη την αίθουσα. Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα και η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: