Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης για τους εργολαβικούς

Αριθμός φοιτητικών συλλόγων (μεταξύ των οποίων και εκείνος της Νομικής) οργανώνουν την Τρίτη συναυλία για στήριξη στον αγώνα των εργολαβικών υπαλλήλων. Η ανακοίνωση για τη συναυλία είναι η εξής:

"Οι εργαζόμενοι αυτοί είναι εδώ και 50 μέρες σε απεργία διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 3 μηνών, την πρόσληψή τους απ' το ΑΠΘ και την εκδίωξη του εργολάβου του οποίου η προμήθεια επιβαρύνει κατά 30% το ίδρυμα δίχως αυτός να παράγει κάποιο έργο.

Οι εργολαβικοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες του πανεπιστημίου και διεκδικούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και το σταμάτημα του εργολαβικού καθεστώτος της εκμετάλλευσης, της ανασφάλειας και της τρομοκρατίας.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ στηρίζουν τον αγώνα τους και διοργανώνου

ν συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης υπέρ των εργολαβικών, την ΤΡΙΤΗ μετά τις 21:00 στο φουαγιές της Νομικής.

Παίζουν οι:
Ζακ Στεφάνου
Σπύρος Γραμμένος
Speakeasies
Kazoo
Αετόπουλος
Influenza
Deep in the top"
 
μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στην εκδήλωση μέσω facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: