Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 20:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘ.7


Αναμφισβήτητα η Νομική σχολή Α.Π.Θ. αντιμετωπίζει όπως και όλη η πανεπιστημιακή κοινότητα σοβαρά προβλήματα από κάθε άποψη!!!Οι διάδρομοι γεμίζουν σκουπίδια , οι αίθουσες είναι πολύ μικρές για τον αριθμό των φοιτητών και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά προστίθεται και το οικονομικό κόστος... Δωρεάν διανομή πολυκώδικα τέλος.. Κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.. Ποιος? Φυσικά εμείς οι φοιτητές!!!

Θα πρέπει λοιπόν εμείς οι πρωτοετείς ως άμεσα ενδιαφερόμενοι να δράσουμε ανεξάρτητα από παραταξιακές διχόνοιες και να δώσουμε λύση στο πρόβλημα ή τουλάχιστον να κάνουμε μια προσπάθεια. Καλούμε λοιπόν τους πρωτοετείς φοιτητές Νομικής για μία εποικοδομητική συζήτηση την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ στην αίθουσα 7.

1 σχόλιο:

Δημήτρης Μανωλίδης είπε...

πολύ καλή πρωτοβουλία στα χνάρια βεβαίως του περσινού πρώτου έτους, αλλά κατ' αρχήν νομίζω πως δεν είναι μόνο αυτού του είδους τα προβλήματα που μας καίνε...τέλος πάντων παιδιά μεγαλυτέρων ετών θα μπορούν να παραστούν ή να πάρουν το λόγο;