Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

17:30 στο Πολυτεχνείο

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης πάρθηκε η απόφαση να μετάσχει ο Σύλλογος φοιτητών νομικής στην απογευματινή πορεία προς τιμήν του Πολυτεχνείου.

Το ραντεβού των φοιτητικών Συλλόγων είναι λοιπόν στις 17:30 στο Πολυτεχνείο. Τα λέμε εκεί

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nαι μετά από τόσες επιθέσεις κατά των 2 μεγαλύτερων παρατάξεων και την αποχή τους για να μην πάθουν ό,τι έγινε στην Αθήνα προχθές είναι και συλλογική απόφαση,ε?Πάντα τυχαίνει οι υπογραφές για συνέλευση να ναι περισσότερες από τους παρόντες στη συνέλευση...Συνέλευση με επιλογή ανάμεσα στο κοινό πλαίσιο και την επιτροπή αγώνα μόνο συλλογική δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Δημήτρης Μανωλίδης είπε...

οι δύο "μεγάλες" παρατάξεις ας φρόντιζαν τόσα χρόνια να μην απομαζικοποιούν τις συνελεύσεις, ας φρόντιζαν να μην δώσουν με τις πρακτικές τους πατήματα να υποστούν ότι υπέστησαν, ας φρόντιζαν να μην απαντήσουν στους τραμπουκισμούς με το ίδιο νόμισμα.

Η συνέλευση έχει απαρτία 110 άτομα και αυτά μπορούν να πάρουν απόφαση που να εκπροσωπεί το σύλλογο. Παρά λοιπόν την τεράστια προσπάθεια των "μεγάλων παρατάξεων", που έστελναν μηνύματα για καφέδες και δηλώσεις συγγραμμάτων την ώρα της συνέλευσης και που λασπολογούσαν και τρομοκρατούσαν τον κόσμο ώστε να μην κατέβει, μαζεύτηκαν 140 άτομα ενώ υπέγραψαν 125. Αν οι φοιτητές ήθελαν κάτι διαφορετικό και με δοδομένη την απουσία των δαπ-πασπ μπορούσαν να κατεβάσουν ανεξάρτητα πλαίσια, δεν είναι μωρά, όπως θα θέλατε, αλλά ενήλικες που έχουν δική τους σκέψη, συνείδηση και βούληση.