Το nomikithess.gr είναι ένα σάιτ από τους και για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Στο nomikithess μπορεί να δημοσιεύσει ο καθένας ο,τιδήποτε θέλει (ανακοίνωση, άρθρο κλπ) πατώντας απλώς δεξιά στην επιλογή "άποψη" ή στέλνοντας στο μέσω facebook ή μέιλ.

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωση Συγγραμμάτων

Σύμφωνα με το έγγραφο (http://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Earinou_2014-15.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015.

Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (215-215-7850 ή http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx), Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Το μάθημα 'Διεθνείς Θεσμοί' διδάσκεται και το εαρινό εξάμηνο και θα συμπεριληφθεί στη βάση δεδομένων του ΕΥΔΟΞΟΣ ΣΕ ΣΎΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ώστε να είναι δυνατό να επιλεγεί από τους φοιτητές που θα το έχουν  επιλέξει στη δήλωση μαθημάτων τους.

Για να δηλώσετε τα συγγράμματα που επιθυμείτε να παραλάβετε, μεταβείτε στον Εύδοξο (http://eudoxus.gr/) και στη δεξιά στήλη πατήστε στο "Δήλωση Συγραμμάτων". Επιλέξτε στη συνέχεια "Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης" και πατήστε "Επιβεβαίωση". Συμπληρώστε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η επόμενη σελίδα, ανανεώστε τη. Μόλις εμφανιστεί η σελίδα σας στον Εύδοξο (θα αναφέρει το όνομά σας πάνω δεξιά στο "έχετε συνδεθεί ως..." πατήστε "Δήλωση Συγγραμμάτων".

για να μεταβείτε απευθείας στον Εύδοξοπατήστε στην εικόνα

Δεν ξέρετε ποιά συγγράμματα να δηλώσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: